جمعه ۱۴ اردیبهشت ۰۳
۲۱۵ بازديد
۰ ۰

سن : کودک یک ساله تا کودک دو ساله

آماندا هنگام خرید کفش مانند بسیاری از مادران رفتار می کند. خریدن یک جفت کفش کودک نوپا برای خودش که جذابیتی مهم است و بر مد روز تاکید دارد؛ اما برای دختر ۲ ساله اش کارایی مهمتر به نظر می رسد. او می گوید: «وقتی لیلا ایستادن و چهار دست و پا راه رفتن را شروع کرد، دوست داشتم احساس تعادل را با پاهایش حس کند. بنابراین یک جفت کفش راحت برای او خریدم. وقتی راه رفتن را شروع کرد ، برای حفاظت و پایداری او به دنبال یک کفش محکم تر مثل کتانی بودم».

نظر آماندا از من در خرید کفش برای کودکان کاملا درست است. اما برای بسیاری از والدین یافتن بهترین کفش کار آسانی نیست.

تا الان فقط جوراب و کفش های نرم برای کودک شما مناسب بود که هر دو گزینه های خوبی برای بهترین رشد می باشند. اما اکنون که کودک تازه راه افتاده است ، برای پیاده روی، بالا رفتن و هر کاری که در ارتباط با کشف مهارت های جدید اوست، به کفش محکم تری نیاز دارد.

پاشنه های سفت یا نرم: مانند کفش بزرگسالان، اگر پاشنه کفش کودکان خیلی نرم باشد موجب سر خوردن او می شود. جوان کاکس ، رئیس انجمن متخصصان اطفال در بیمارستان کودکان بوستون می گوید: «شما به کفشی با یک پاشنه کوچک نیاز دارید تا سوانح را به حداقل برساند. معمولا پاشنه چرمی  پلاستیکی به فراهم نمودن انقباض مورد نیاز کودک شما کمک خواهد کرد».

کتانی یا کفش: استیون جی. تیلت ، متخصص پا و پاشنه پا در این باره اظهار می دارد: «کتانی به این دلیل مناسب است که معمولا پا را محدود نکرده و امکان رشد را برای کودک فراهم می دارد. به علاوه، کتانی ها اغلب از پارچه برزنتی یا چرم انعطاف پذیر ساخته می شوند و تناسب کافی را با پاهای کودک دارند».

گران یا ارزان: به گفته کاکس، «برای بچه های کوچکتری که راه رفتن را یاد می گیرند، کفش های ارزان قیمت هم می توانند مناسب باشند. مسئله اصلی قیمت نیست، بلکه تناسب کفش با پای کودک است».

جلو باز یا جلو بسته: به گفته کاکس، «کفش های جلو باز به خوبی از پای کودکی که در حال یادگیری است محافظت نمی کنند. بنابراین عموما کفش های جلو بسته بهتر هستند. همین نکته برای کفش های شبیه کروکودیل هم صدق می کند، اگر کودکان در حال یادگیری نباشند و تعادل خود را حفظ کنند، با این نوع کفش ها بسیار راحت خواهند بود. پس تا حدود ۲ سالگی یا بیشتر برای خرید این نوع کفش ها صبر کنید».

کفش نو در مقابل دست دوم: با وجود این که ممکن است به استفاده از کفش های دست دوم دوستان یا سایر اعضای خانواده تان وسوسه شوید، اما باید بدانید که خرید کفش یکی از مواردی است که باید روی آن سرمایه گذاری کنید. کاکس معتقد است که «کفش کودکان قالب پای خودشان می شود. اگر از یک کفش دست دوم استفاده کنید، یعنی کودک خود را وادار می سازید از کفشی استفاده کند که متناسب با شکل پای کودک دیگری است، این سبب ایجاد تاول هایی روی پای کودک خواهد شد».

اولین قدم در خرید کفش کودک، تعیین اندازه پای او توسط متخصص است.

کاکس می گوید: «به فروشگاهی بروید که در زمینه کفش کودکان حرفه ای باشد و با کمک یک شخص آگاه برای یافتن بهترین کفش تلاش کنید».

این موارد بسیار کلیدی بوده و شما باید در حین خرید کفش برای کودک بر آنها تمرکز کنید: جلوی کفش ، پشت کفش و عرض آن. هر سه مورد در تناسب کفش با پای کودک نقش اساسی دارند.

بیشتر بخوانید :

مشخصات کفش مناسب و خوب چیست؟

۱) کفش مناسب کفشی است که هنگام پوشیدن طولانی‌مدت، پا را تحت فشار قرار ندهد.

۲) هنگام انتخاب کفش مناسب در نظر داشته‌ باشید انگشتان پایتان دچار تغییر حالت نشوند و یا کناره‌های پایتان تحت فشار ناشی از کفش قرار نگیرند.

۳) سعی کنید کفشی را که انتخاب می‌کنید تنها جنبه زیبایی نداشته‌ باشد بلکه از هر لحاظ مانع آسیب دیدنپای شما در برابر گرما، سرما و ناهمواری‌ های زمین باشد.

۴) به موقعیت و شرایط خودتان هنگام خرید کفش دقت کنید.

۵) در نظر گرفتن بیماری‌هایی مثل دیابت ممکن است انتخابتان را محدود کند ولی در نهایت با آگاهی بر بیماری و شرایط حاکم بر شما، یک انتخاب صحیح انجام خواهید داد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.